KIJKEN. Manchester United - FC Twente livestream op TV Europa League uitzending Online Ziggo Sport Kijk 25 september 2024

jacob24

New Member
Joined
Sep 25, 2024
Messages
7
Karma
0
Playing
NES
TV-gids: zo kijk je live naar Manchester United - FC Twente in de Europa League
Manchester United - FC Twente: TV uitzending, online livestream, aanvangstijdstip en recente vorm van beide teams

🌐 CLICK HERE 🟢==►► CLICK HERE TO WATCH NOW

🔴 CLICK HERE 🌐==►► CLICK HERE TO WATCH FREE

LIVE 21.00 uur | Manchester United - FC Twente

FC Twente opent woensdagavond om 21:00 uur hun Europa League-avontuur tegen Manchester United. Het wordt een lastige uitwedstrijd tegen de ploeg van Erik ten Hag. Lees hier waar je live naar de wedstrijd kan kijken.

Het is weer tijd voor Europees voetbal. Dit jaar voor het eerst in het nieuwe jasje. In de eerste speelronde van de Europa League mag FC Twente het gelijk opnemen tegen Manchester United, de grootmacht uit de Premier League. Op woensdagavond om 21:00 uur in Manchester gaat het avontuur van start op Old Trafford. Net als in de Champions League is ook de opzet van de Europa League dit jaar anders.

In de eerste wedstrijd mogen de Tukkers het gelijk opnemen tegen een pittige tegenstander. Het Manchester United van Erik ten Hag is een van de grootmachten uit de Premier League, ook al bevinden ze zich momenteel op de elfde plek. Ze hebben na vijf gespeelde wedstrijden pas zeven punten weten binnen te harken. Twente staat vierde in de Eredivisie na zes gespeelde wedstrijden met elf punten.

Zender Manchester United - FC Twente
De wedstrijd tussen Manchester United en FC Twente begint om 21:00 uur en is live te zien op zowel Ziggo Sport 1 als Ziggo Sport 2. Op Ziggo Sport 2 is ook de voorbeschouwing te zien, die begint om 20:00 uur. Niet-Ziggo abonnees kunnen kijken via Ziggo Sport Free.

Dit is het livetopic voor het Europa League-duel tussen Manchester United en FC Twente. Trainer Erik ten Hag krijgt zijn oude liefde op bezoek op Old Trafford. Voor beide ploegen is het de eerste wedstrijd in het nieuwe format van de Europa League. De ploeg uit Enschede zal hopen op een stunt in het 'Theatre of Dreams'.

Uitzending Manchester United - FC Twente: TV kanaal en online livestreams

Ziggo Sport
Kijk hier
De belangrijke Europa League wedstrijd is te zien op Ziggo Sport en exclusief te vinden op kanaal 14 bij Ziggo.

Liever online kijken? Dat kan! Je kan de wedstrijd hier volgen via Ziggo GO.

Of geef je toch gewoon de voorkeur aan live meepraten op Voetbalzone? Dat is hier mogelijk!

Team nieuws & selecties
Blessures en schorsingen Manchester United
Ten Hag heeft gekozen voor dezelfde selectie als in het gelijkspel met Crystal Palace afgelopen weekend en dat betekent dat hij het nog altijd moet doen zonder Victor Lindelof, Tyrell Malacia, Luke Shaw en Leny Yoro door blessureleed.
 
Last edited:
Back
Top